AIROH Hjälm Aviator 2.2 Color MT-Black Expand

AIROH Hjälm Aviator 2.2 Color MT-Black

Airoh Airoh

Ny

Aviator 2.2 är top-of-the-line-hjälmen från Airoh! 

Mer detaljer

Finns i lager

Storleksguide
Storleksguide

Mät precis ovanför dina ögonbryn och ovanför dina öron runt den största delen av ditt huvud. Mät flera gånger och ta det största måttet. En hjälm i rätt storlek ska ge dig ett jämnt tryck över hela ditt huvud och över dina kinder. Var noga och mät flera gånger, tumma inte på din säkerhet!

HjälmstorlekXSSMLXL2XL
Centimeter53-54,955-56,957-58,959-60,961-62,963-64,9

5 390 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

  • Den nya Aviator 2.2 är en lätt, styv och skyddande hjälm, vars skal är framställt av en 100% kolfiber och kevlar-blandning. Aviator 2.2 har en exceptionellt effektiv ventilation och utmärkt passform. Hjälmen har även gjorts ännu lättare än sin föregångare. Nya egenskaper för hjälmen är bland annat större öppning som rymmer större goggles, samt en ny skärm, som är betydligt mer flexibel och snäppet bredare än tidigare. Bas för GoPro-kamera medföljer.

  • Egenskaper: Utmärkt passform med nackskydd. Snabbt och lätt löstagbara kindkuddar, som gör det lättare att ta av hjälmen vid en olycka.

  • Inredning: Sanitized. Helt löstagabar och tvättbar inredning. God andningsförmåga och fuktabsoption.

  • Ventilation: Väldigt effektiva ventialtionsöppningar vid käkpartiet, upptill och i bakkant. Inredningsmaterialet ger dessutom extra komfort genom sin höga förmåga att transportera fukt.
AnvändningsområdeATV, Snöskoter, Moped
StilOffroad
HjälmmaterialFiber
FärgSvart

Skriv din recension

AIROH Hjälm Aviator 2.2 Color MT-Black

AIROH Hjälm Aviator 2.2 Color MT-Black

Aviator 2.2 är top-of-the-line-hjälmen från Airoh! 

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.