Kampanjpris! BMW Allround Stövlar GTX Expand

BMW Allround Stövlar GTX

BMW BMW

Ny

BMW

Grymma åretrunt stövlar till ett kanonpris! Dessa BMW Allround stövlar är CE -godkända och skyddar fötterna utmärkt, både från stötar och väta. Stövlarna är gjorda av en kombination av läder och Cordura som tillsammans med ett Gore -Tex -membran garanterar 100% vattentäthet. Passar de flesta, även de med lite bredare fötter. 

Mer detaljer

Finns i lager

1 944 kr

inkl.

2 430 kr inkl.

-20%

Grymma året runt stövlar till ett kanonpris! Dessa BMW Allround stövlar är CE -godkända och skyddar fötterna utmärkt, både från stötar och väta. Stövlarna är gjorda av en kombination av läder och Cordura som tillsammans med ett Gore -Tex -membran garanterar 100% vattentäthet. Passar de flesta, även de med lite bredare fötter. 

Säkerhet:
Läder ca. 1,8 mm tjock plus Cordura ®
Reflekterande material på hälen för att öka synligheten
Ankel förstärkt med gjuten plast och skum
Häl och tå förstärkt

Funktioner:
GORE-TEX ®-membranet: vattentät och "andas" ut överskotts värme
Dragkedja på insidan
Kardborre för justering av passform
Urtagbar innersula
Bränsle och olje avvisande gummi sula

Cornelia i klädbutiken hälsar, Jag har hjälpt många personer som kommit in till oss som inte har lyckats hitta några bekväma skor med bra passform för det som dom upplever lite bredare fötter. Då har jag visat dem denna och det har visat sig blivit riktigt bra. Självklart har andra provat skon och gillar den också. Men verkligen ett tips om du har svårt att hitta en sko som sitter bra runt din fot! 

Säsong Sommar, Mellansäsong, Vinter
Användningsområde MC
Stil Touring
Material Skinn

Skriv din recension

BMW Allround 2 Handske

BMW

Denna BMW Allround 2 handske är ytterligare en kvalitetsprodukt från BMW.  En handske för alla touring cyklister som uppskattar kvalitet i kombination med hård prissättning . Den Allround 2 handsken är vattentät , behagligt mjuk och kan hålla ryttarens hand varmt även i de kallare tider på året. 

Inom motorcyklar tillhör BMW de ledande och har bland annat varit vanliga hos den svenska motorcykelpolisen. Man tillverkar såväl glidare som terrängmotorcyklar, deltar bland annat i Paris-Dakar-rallyt.Motorcyklarna tillverkades tidigare i både München och Berlin men sedan 1969 är Berlin ensam tillverkningsort. Den första BMW-motorcykeln tillverkades 1923 och MC-delen var från början ett substitut för den förbjudna flygmotortillverkningen. De stora framgångarna man fick med den första modellen BMW R32 föranledde en fortsättning. BMW fick snart framgångar på racingbanorna med sina motorcyklar. BMW hade redan på sin första modell det som märket blivit känt för – kardandriften. 1991 tillverkades den miljonte motorcykeln från BMW.


BMWs webbplats>>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.