Kampanjpris! Lindstrand Taal Svart Expand

Lindstrand Taal Svart

Lindstrands Lindstrands

Ny

Schysst byxa som passar de flesta! Rak, snygga detaljer och två benlängder gör den till en riktig storsäljare!

Mer detaljer

Finns i lager

1 647,50 kr

inkl.

3 295,00 kr inkl.

-50%Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

BALLISTIC / TEXDURA

HI­-ART® förstärkning

Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Dryway+® funktionsmembran, urtagbart

Dryway® och Dryway+® har i grunden samma egenskaper. Dryway+® är dock mer töjbart och bibehåller sin funktion även under extrema påfrestningar. Något som är extra viktigt på exempelvis knän och i baken. Teknologin bakom Dryway®, Dryway+® och alla andra typer av funktionsmembran bygger på skillnader i temperatur och fuktighet på in- och utsidan av membranet. Värmen och fuktighetsgraden på insidan gör att vattenånga tränger ut och fukt utifrån stannar på rätt sida plagget. Men tänk på, att i omvända situationer när det är varmare på utsidan än inuti plagget, blir också funktionen den omvända och vattenånga tränger in genom membranet. Vilket exempelvis kan hända om du har handtags- eller sadelvärmare.

Reglerbara CE­-godkända skydd

Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

VENTILATIONER

SAMMANKOPPLINGSBAR MED JACKA

Kompletteras bäst med Gobi men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson byxor via en dragkedja.

Reglerbar BENVIDD

Kardborre längst ner på benen.

REFLEXER

Reflexer utsatt på synliga ställen över plagget.

AVTAGBART BÄLTE

AnvändningsområdeMC
StilTouring
PassarDam, Herr

Skriv din recension

Lindstrand Taal Svart

Lindstrand Taal Svart

Schysst byxa som passar de flesta! Rak, snygga detaljer och två benlängder gör den till en riktig storsäljare!

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.