Kampanjpris! Blaze Mörkblå Dam Expand

Lindstrands Blaze dam, Mörkblå

Lindstrands Lindstrands

Ny

Dammodell NYHET 2015. Skitsnygga MC jeans i mörkblått! Perfekta för varma sommardagar,fuska inte med vanliga jeans.

Mer detaljer

Finns i lager

747,50 kr

inkl.

1 495,00 kr inkl.

-50%Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

DENIM VINTAGE

HI­-ART® förstärkning

Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Reglerbara CE­-godkända skydd

Köp till Halvarssons skyddskit för endast 345:-, innehåller höft och knäskydd, Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

AnvändningsområdeMC
StilStreet
MaterialJeans

Skriv din recension

Lindstrands Blaze dam, Mörkblå

Lindstrands Blaze dam, Mörkblå

Dammodell NYHET 2015. Skitsnygga MC jeans i mörkblått! Perfekta för varma sommardagar,fuska inte med vanliga jeans.

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.