Kampanjpris! Blaze Svart Dam Expand

Lindstrands Blaze Dam, svart

Lindstrands Lindstrands

Ny

Lindstrands

Skitsnygga MC jeans i svart tvättad denim! Perfekta för varma sommardagar, fuska inte med vanliga jeans.

Dammodell

Mer detaljer

Finns i lager

495,00 kr

inkl.

1 495,00 kr inkl.

-1 000,00 krÄr du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

DENIM VINTAGE

HI­-ART® förstärkning

Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Reglerbara CE­-godkända skydd

Köp till Halvarssons skyddskit för endast 345:-, innehåller höft och knäskydd, Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

SäsongSommar
AnvändningsområdeMC
StilStreet
PassarDam
MaterialJeans

Skriv din recension

Lindstrands Handskar Lauder Svart

Lindstrands

• Smidig retrohandske.
• Getnappa.
• HI-ART® förstärkning i innerhanden
• CE certifierad, nivå 1.
• ”Touch screen” finger för mobil eller GPS.

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.