Fuel Lady Expand

Rukka Fuel Dam byxa

Rukka Rukka

Ny

Rukkas basic byxa. Tidlös storsäljare som passar utmärkt till samtliga Rukka jackor.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

3 698,00 kr

inkl.

En byxa som aldrig sviker. Passar de flesta i och med benlängdsalternativen samt levererar en hög kvalité under sin livslängd.
Jag är övertygad att du blir en nöjd kund om du väljer dessa byxor!

Jennie, Northbike

MATERIAL

Slitstark, MC-godkänd Cordura 500.
Vind- och vattentät Gore-Tex Z-liner membran som andas.
Z-liner innebär och är ett löst hängande membran skyddar mot regn och väta. Att membranet hänger löst innebär att yttertyget, corduran och goretex membranet inte är sammansvetsat utan hänger med en luftspalt emellan. Det gör plagget smidigt att bära. Samt att det inte blir lika varmt som ett laminerat plagg (laminerat betyder att corduran och goretex membranet är ihop limmat, för optimal vattenavstötningsförmåga vid tuffa förhållanden). Det innebär också att plagget kan upplevas bli blött utanpå då de utsatts för regn, men vattnet tränger inte in i plagget utan stannar vid membranet, så du håller dig alltid torr innuti. Ett z-liner plagg är alltid billigare än ett laminerat plagg och de båda varianterna har sina för och nackdelar beroende på behov hos föraren.

GORE-TEX 

Gore-Tex är ett vattenavvisande och luftgenomsläppligt textilt membran. Gore-Tex består av expanderad polytetrafluoreten, en fluorplast också känt som teflon, samt av andra fluorplaster. Gore-Tex-membranet har porer mellan fibrerna som är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket hindrar vatten från att tränga igenom. Däremot är porerna tillräckligt stora för att släppa igenom molekylerna i vattenånga. På så vis blir membranet helt vattentätt, men släpper igenom fukt och luft.

FODER

Urtagbart termoinnerfoder med 60g isolering

Sammankopplingsbar med Jacka

Kan kopplas samman med samtliga av Rukkas jackor via en dragkedja.
Dragkedjan är främst till för säkerhet, att om man går omkull ska jackan och byxan vara ett. Men även ur en praktisk synvinkel, ingen glipa där det blir drag.

SKYDD

Rukka D30 Air skydden uppfyller kraven i normen EN 1621-1 2012 (CE-godkända).
D3O innebär att skydden upplevs "mjuka" men vid kraftig smäll så absorberar de kraften och blir "hårda". Denna teknik har börjat användas de senaste åren och används idag mycket i branschen.

AVTAGBARA HÄNGSLEN

Storlekar

Byxorna finns i 3 olika benlängder för att passa optimalt. Vi säljer stora mängder C1, dvs "korta" ben.  Är du osäker kan vi hjälpa dig här.
C1: 38-50 (short: -7cm)
C2: 34-46 (regular)
C3: 36-42 (long: +7cm)

Rukka erbjuder fantastiska 5 års garanti på sina plagg, och naturligtvis innefattar det inte slitage. Men en fantastisk garanti som ingen annan leverantör i branschen står upp för. Kvittot måste uppvisas vid ev garanti, kontakta oss på Northbike hjälper vi dig vid ev frågor.

Säsong Sommar, Mellansäsong
Användningsområde MC
Stil Touring, Custom, Sport, Street, Offroad
Huvudkategori Motorcykel
Passar Dam
Material Textil
Färg Svart
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.