Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Kampanjpris! Lindstrands Q-pants Herrbyxa Svart/silver Expand

Lindstrands Q-pants Herrbyxa Svart/silver

Lindstrands Lindstrands

Ny

Q-pants är en påkostad offroadbyxa med hög kvalité från svenska Lindstrands.  En byxa en många möjligheter!

Mer detaljer

Finns i lager

1 895,00 kr

inkl.

2 995,00 kr inkl.

-1 100,00 kr

Q-pants byxan som finns i flera färger från det svenska märket Lindstrand är byxan för dig med många och höga krav på anpassning! 
Den är varm och står bra emot väta och har foder med membran för körning för tidig vår och sen höst. Plocka ur det urtagbara membranet och kviltat foder och öppna ventilationerna, då har du en byxa med samma höga säkerhet som innan men betydligt svalare som är perfekt till det varmare klimatet. 

Med de reglerbara knäskydden, midja och benvidd kan du justera efter önskemål så att passformen blir perfekt för just dig!

CE- godkända knä och höftskydd, hängslen och synliga reflexer som gör dig synligare i mörker medföljer byxan. Denna fantastiska byxa har också skinnförstärkt i baken och på insidan av ben samt två ventilationsöppningar på sidan av benen. 

Självklart finns det HI-ART förstärkning och DRYWAY+ funktionsmembran som lovar ett bra skydd för fall mot backen och väta samt en sammankopplingsbar dragkedja som Kompletteras bäst med jackan Qurizo men som självklart går att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson jackor. Dragkedjan är främst till för säkerhet, att om man går omkull ska jackan och byxan vara ett. Men även ur en praktisk synvinkel, ingen glipa där det blir drag.

Vi på Northbike har hjälpt många körskollärare att hitta rätt utrustning och Qurizon i både herr och dam har varit en stor favorit länge. Så går du tankarna på att investera dig i ett nytt ställ för längre turer i alla dess väder så kan vi på Northbike varmt rekommendera denna. 

Har du någon fundering?
Tveka inte på att höra av er till oss, vi finns här för er.

Säsong Sommar, Mellansäsong
Användningsområde MC
Stil Touring, Offroad
Passar Herr
Material Textil
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.