Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Kampanjpris! Online endast Wrap Herr Svart Expand

Lindstrands Wrap Herr, Svart

Lindstrands Lindstrands

Ny

LINDSTRANDS

Överlägsen hållbarhet enligt Bikes MC-jeans test. Säkra och sköna MC-jeans från svenska Lindstrands med plats för skydd. Wrap är en bekväm byxa både på hojen och till vardags. Skydda dig snyggt även dom varmaste sommardagarna på hojen med dessa förstärkta jeans! Snygg svart denim.

Mer detaljer

I lager!

1 421,25 kr

inkl.

1 895,00 kr inkl.

-25%

Så lätt, så snygga, så säkra! Ta inte risken att köra med vanliga jeans, kosta på dig ett par förstärkta jeans och komplettera med skydd! Grym passform, ser ut och känns som vanliga jeans men döljer att dom är säker som bara den!

Carolina, Northbike

denim

HI­-ART® förstärkning

Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Reglerbara CE­-godkända skydd

Köp till Halvarssons skyddskit för endast 345:-, innehåller höft och knäskydd, Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

Finns även i Short Leg (5 cm kortare ben)

Säsong Sommar
Användningsområde MC
Stil Touring
Passar Herr
Material Jeans