Kampanjpris! Fly F2 Carbon Hjälm Vit Expand

Fly F2 Carbon Hjälm Vit

Fly Fly

Ny

FLY

Denna prisvärda crosshjälm/skoterhjälm i fiber/kevlar kommer från det välkända företaget FLY! Hjämen har en bra komfort och schysst look med god ventilation.

Mer detaljer

I lager!

Storleksguide
Storleksguide

Mät precis ovanför dina ögonbryn och ovanför dina öron runt den största delen av ditt huvud. Mät flera gånger och ta det största måttet. En hjälm i rätt storlek ska ge dig ett jämnt tryck över hela ditt huvud och över dina kinder. Var noga och mät flera gånger, tumma inte på din säkerhet!

HjälmstorlekXSSMLXL2XL
Centimeter 53-54,9 55-56,9 57-58,9 59-60,9 61-62,9 63-64,9

2 000,00 kr

inkl.

2 799,00 kr inkl.

-799,00 kr

Fly F2

Fly F2 Carbon hjälmen utmärker sig med en unik stil och identitet. Med hjälp av en ”state-of-the-art”, kolfiber och kevlar komposit konstruktion och ett oslagbart pris har Fly tagit fram en förstklassig hjälm för proffset såväl som motionären.

SKAL

Kolfiber och kevlar komposit

INNERSKAL

Innerskal (EPS) med dubbel densitet. 

KOMFORT

Mjuk och skön inredning som är urtagbar och tvättbar med Quick release.

KNÄPPNING

Tävlingsgodkända dubbla D-ringar. Den säkraste stängningen.

VENTLIATION

11 unika luftintag i kombination med 4 luftutsläpp ser till att stora mängder luft cirkulerar i hjälmen. 3 luftintag i innerkant av den övre delen av ansiktsöppningen som ser till att dra luft ur googles för att ventilera bort imma.

VIKT

1250g +/- 50g (M)

 

 

 

Användningsområde ATV, MC, Snöskoter, Moped
Stil Offroad
Hjälmmaterial Fiber
Färg Vit
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.