Hjälm Shoei VFX-W vit Expand

Hjälm Shoei VFX-W vit

Shoei Shoei

Ny

Shoei

VFX är en kompromisslös hjälm med låg vikt (1270g) från Shoei. Skalet är tillverkat i AIM+ vilket innebär överlägsen slagtålighet och stöt absorbering. En crosshjälm för de som vill åka säkert helt enkelt.!

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

4 499,00 kr

inkl.

Shoei Vfx 

VFX-W är en crosshjälm utan några kompromisser. Designen med sina integrerade spoilers och distinkta linjer, är sportig, radikal och dynamisk. Den har stående aerodynamiska egenskaper och är lätt att hålla ren med sin urtagbara och tvättbara inredning samt utvändigt är den lätt att torka av vid behov.

Funktioner

SÄKERHET

Skal i AIM+ organisk glasfiber. EPS-inredning med dubbla densiteter. EQRS (Emergency Quick Release System) underlättar för ambulanspersonalen vid eventuell olycka då dom snabbt kan dra ur hjälmens inredning och plocka av dig hjälmskalet utan att påverka nack- eller ryggskador.

KOMFORT

Tillverkas i 4 skalstorlekar. Urtagbar och tvättbar 3D Max-Dry-inredning av bästa kvalitet med god absorberingsförmåga och som andas ut överskottsvärmen.

VENTILATION

Flerfunktionsventilation. Aero Spoiler.

AERODYNAMIK

Nydesignad skalkonstruktion med aggressivt utformat hakskydd.

KNÄPPNING

Dubbla D-ringar, säkraste stängningen.

VIKT

1270g (M)

EXTRA

Mud Guard medföljer.

Användningsområde ATV, MC, Snöskoter, Moped
Stil Offroad
Hjälmmaterial Fiber
Färg Vit
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.