SEA-DOO LÄNSPUMP, GTX,RXT,WakePro,RXP Expand

SEA-DOO LÄNSPUMP, GTX,RXT,WakePro,RXP

Sea-Doo Sea-Doo

BRP-295100678

Ny

Skönt med länspump som ser till att motorrummet alltid är torrt!

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

1 359 kr

inkl.

  • Passar: GTX, RXT och WAKE Pro (2016), RXP (2015 och senare)
  • Håller motorutrymmet torrt.
  • Inkluderar länspump med 121 liter/min kapacitet, rostfritt monteringsfäste, pumpfäste, slang samt nödvändiga monteringsdetaljer.

Skriv din recension

ESCAPE SHORTY WETSUIT H/M HERR

Escape är en skoteranpassad våtdräkt från Sea-Doo som är perfekt när solen är framme! Den här korta våtdräkten är aldrig i vägen utan ger dig stor rörelsefrihet, framför allt tack vare det smarta stretchmaterialet på ställen det behövs!

INNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Ända sedan J.-A. Bombardier grundade företaget år 1942 har vårt namn förknippats med kvalitet och kreativitet. Hans pionjärsanda är ett arv som har hjälpt oss att växa och utforska nya områden. Idag håller mer än 6000 människor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien denna anda vid liv genom våra fritidsmaskiner och produkter.


Sea-Doo tillverkas i USA och säljs över hela världen.


 


Detaljer gör skillnad. Innovativ design och teknik gör Sea-Doo vattenskotrar unika. Från utseende och design till körupplevelse och funktionalitet – detaljer gör verkligen skillnad.


 


Din fritid är värdefull. Det är därför våra vattenskotrar är ergonomiskt utformade och utrustade med flertalet detaljer för bättre komfort. Detta så att du kan njuta av varje sekund som spenderas på vattnet.


 


Sea-Doo webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.