SEA-DOO 12 V-UTTAG MED MONTERINGSDETALJER, GTX, RXT, WAKEPro Expand

SEA-DOO 12 V-UTTAG MED MONTERINGSDETALJER, GTX, RXT, WAKEPro

Sea-Doo Sea-Doo

BRP-295100612

Ny

Bra för laddning eller ljudsystemet!

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

389 kr

inkl.

  • Passar: GTX och RXT utan fjädring (2015 och tidigare), WAKE Pro (2015 och tidigare)
  • Uttaget kan användas för laddning av mobiltelefon, GPS etc.
  • Med vattentätt lock som förhindrar att vatten tränger in.

Skriv din recension

ESCAPE SHORTY WETSUIT H/M HERR

Escape är en skoteranpassad våtdräkt från Sea-Doo som är perfekt när solen är framme! Den här korta våtdräkten är aldrig i vägen utan ger dig stor rörelsefrihet, framför allt tack vare det smarta stretchmaterialet på ställen det behövs!

INNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Ända sedan J.-A. Bombardier grundade företaget år 1942 har vårt namn förknippats med kvalitet och kreativitet. Hans pionjärsanda är ett arv som har hjälpt oss att växa och utforska nya områden. Idag håller mer än 6000 människor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien denna anda vid liv genom våra fritidsmaskiner och produkter.


Sea-Doo tillverkas i USA och säljs över hela världen.


 


Detaljer gör skillnad. Innovativ design och teknik gör Sea-Doo vattenskotrar unika. Från utseende och design till körupplevelse och funktionalitet – detaljer gör verkligen skillnad.


 


Din fritid är värdefull. Det är därför våra vattenskotrar är ergonomiskt utformade och utrustade med flertalet detaljer för bättre komfort. Detta så att du kan njuta av varje sekund som spenderas på vattnet.


 


Sea-Doo webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.