LinQ-dyna för två personer Expand

LinQ-dyna dubbeldyna

Lynx Lynx

BRP-860201380

Ny

Det nya lyxiga sätet (dubbeldynan) ligger i topp bland modulära sitsar och erbjuder en bekväm ställning för både föraren och passageraren. 

Mer detaljer

Finns i lager

7 890 kr

inkl.

Det nya lyxiga sätet ligger i topp bland modulära sitsar och erbjuder en bekväm ställning för både föraren och passageraren.
Det är enkelt att snabbt ändra skotern från ensitsig till tvåsitsig och tvärtom, utan verktyg.
Innehåller komplett dyn-kit med ryggstöd.
Inkluderar LinQmonteringsats (860201111).

Huvudkategori Snöskoter

Skriv din recension

Vindavvisare - 1

Vita, stora vindavvisare.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.