ZEGA Pro2-sittdyna Expand

ZEGA Pro2-sittdyna

Lynx Lynx

BRP-619590267

Ny

Packväskan är perfekt att sitta på framför lägerelden eller vid matlagning.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

369 kr

inkl.

Den här sittdynan tillverkad av 10 mm skumplast gör att du inte behöver nöja dig med att sitta på en ihopvikt jacka. Dynan kan förvaras på locket så att den inte riskerar att skadas av packpåsar och annan utrustning. Skumplasten är isolerande och vattenavvisande.
Huvudkategori Snöskoter

Skriv din recension

Batteri

Tehokkaampi (30A) akku XU-malleihin.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.