Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
FÄSTE FÖR FYRPUNKTSBÄLTE – FRAMSÄTE I MAXMODELLER Expand

FÄSTE FÖR FYRPUNKTSBÄLTE – FRAMSÄTE I MAXMODELLER

Can-am Can-am

BRP-715002541

Ny

Manta Green

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

2 850,00 kr

inkl.

Tjockväggigt stålrör, 38 mm diam. Används med Can-Am-fyrpunktsbälte 715000736 (förare) och 715002010 (passagerare). Uppfyller gällande ROHVA-krav. Inklusive fäste och skydd
Huvudkategori ATV

NNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Olika förare har olika behov baserade på hur och var de tycker om att köra – och vad de vill använda sin ATV till. Därför utvecklar BRP specialdesignade paket för olika behov. Från premiumpaket som XT, XT-P och LTD till sportinspirerade paket som X xc (cross country), X mr (mud-riding) och X mx (motocross). BRP erbjuder fler paket än någon annan ATV-tillverkare. Det ger kunden mer prestanda direkt ur lådan och mindre behov av att investera i dyra tillbehör!


 


BRP. bygger alla Can-Am. ATV och side-by-side-fordon (SSV) på samma beståndsdelar: branschledande prestanda, precisionsutvecklade köregenskaper och förarfokuserad design. Så titta närmare på startfältet. Hitta din modell. Välj paket. Lägg till tillbehör. Oavsett om du väljer en standardmodell, eller fastnar för en fullt utrustad maskin, kan du lita på att du får den kvalitet och prestanda som gör fordon från Can-Am legendariska.


 


Njut av känslan att köra i det fria. Tre gånger om. Med sina karakteristiska tre hjul utmärker sig Can-Am® Spyder® roadstern på vägen – både i fråga om utseende och prestanda. Oavsett om du ska till andra sidan stan eller andra änden av landet så kommer det att bli en helt ny upplevelse att susa fram längs vägen.


 


Can-Am utvecklas i Canada där också bolaget har sitt säte och maskinerna säljs över hela världen. 


 


Can-Am webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.