Mobil strömförsörjning Expand

Mobil strömförsörjning

Lynx Lynx

BRP-619590316

Ny

Två enheter kan laddas samtidigt.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

790,00 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

ALBRECHT PowerBank RiPB 7400. Med PowerBank kan smarttelefoner, surfplattor, kameror, MP3-spelare och annan utrustning enkelt laddas via USB när du är på resande fot. Enheten har kapacitet för att ladda till exempel en smarttelefon upp till sex gånger. Mycket lättanvänd och säker tack vare överspänningsskydd, automatisk avstängning och energisparläge. LED-indikering ger information om laddningsstatus och enhetens funktion. Batterityp: Litiumjon. Batterikapacitet: 7 400 mAh/3,7 V.

HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Mobil strömförsörjning

Mobil strömförsörjning

Två enheter kan laddas samtidigt.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.