RAM-fäste Tough-Claw™ Expand

RAM-fäste Tough-Claw™

Lynx Lynx

BRP-619590283

Ny

RAM® Tough-Claw™ är den perfekta lösningen för snabb och enkel verktygslös montering.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

349 kr

inkl.

Tough-Claw™ kan klämmas fast på rör och skenor med 16 mm–38 mm diameter. Idealisk för montering av surfplattor, actionkameror, smarttelefoner etc på många olika sätt. RAM® Tough-Claw™ lämpar sig perfekt för montering på en flygplansbygel, styre eller sadelstolpe på en cykel, kajakreling, störtbåge och mycket mer, och kommer snart att vara ytterligare en oumbärlig RAM®-komponent i ditt sortiment med monteringsdetaljer.
HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

HD Oil Filter Removal Wrench-94686-00

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.