SEA-DOO SPARK LASTNÄT Expand

SEA-DOO SPARK LASTNÄT

Sea-Doo Sea-Doo

BRP-295100559

Ny

Bra sätt att hålla ordning på grejer du vill ha nära till hands!

Mer detaljer

Finns i lager

490 kr

inkl.

  • Med fyra liters kapacitet hjälper det här lastnätet till att hålla ofta använda föremål på plats.
  • Nätmaterialet som gör att vattnet lätt rinner ut och luften kan cirkulera, är perfekt för förvaring av fendrar med snabbfäste, draglina eller cyklopögon.
  • En elastisk rem ger dig snabb åtkomst samtidigt som den håller föremålen säkert fastspända.

Skriv din recension

FREEDOM PFD (EU) H/M 2TG

Flytväst från BRP

INNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Ända sedan J.-A. Bombardier grundade företaget år 1942 har vårt namn förknippats med kvalitet och kreativitet. Hans pionjärsanda är ett arv som har hjälpt oss att växa och utforska nya områden. Idag håller mer än 6000 människor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien denna anda vid liv genom våra fritidsmaskiner och produkter.


Sea-Doo tillverkas i USA och säljs över hela världen.


 


Detaljer gör skillnad. Innovativ design och teknik gör Sea-Doo vattenskotrar unika. Från utseende och design till körupplevelse och funktionalitet – detaljer gör verkligen skillnad.


 


Din fritid är värdefull. Det är därför våra vattenskotrar är ergonomiskt utformade och utrustade med flertalet detaljer för bättre komfort. Detta så att du kan njuta av varje sekund som spenderas på vattnet.


 


Sea-Doo webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.