Wakeboardfäste Expand

Wakeboardfäste

Sea-Doo Sea-Doo

BRP-295501037

Ny

GTI 2006 till 2010

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

2 430 kr

inkl.

Speciellt utformat för att passa alla Sea-Doo vattenskotrar. Varje fäste rymmer en wakeboard och erbjuder säker och enkel förvaring ombord. Säljs styckevis.
Huvudkategori Vattenskoter

Skriv din recension

FENDER

Hellre en för mycket än en för lite!

INNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Ända sedan J.-A. Bombardier grundade företaget år 1942 har vårt namn förknippats med kvalitet och kreativitet. Hans pionjärsanda är ett arv som har hjälpt oss att växa och utforska nya områden. Idag håller mer än 6000 människor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien denna anda vid liv genom våra fritidsmaskiner och produkter.


Sea-Doo tillverkas i USA och säljs över hela världen.


 


Detaljer gör skillnad. Innovativ design och teknik gör Sea-Doo vattenskotrar unika. Från utseende och design till körupplevelse och funktionalitet – detaljer gör verkligen skillnad.


 


Din fritid är värdefull. Det är därför våra vattenskotrar är ergonomiskt utformade och utrustade med flertalet detaljer för bättre komfort. Detta så att du kan njuta av varje sekund som spenderas på vattnet.


 


Sea-Doo webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.