Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Ny Lynx Boondocker DS 3900 850 E-TEC Expand

Lynx Boondocker DS 3900 850 E-TEC

Lynx Lynx

gvsj557g

Ny

139 900,00 kr

inkl.
Kontantinsats:
Avbetalningstid:
Restvärde:
5,95
1395
55
  • Vi ordnar din hemleverans

Gör en Superdeal!. Spara 16.000kr. Långa och svepande eller tuffa och branta skogssluttningar? Med BoonDocker DS kan du bemästra även de mest omöjliga branter. Den här skotern är konstruerad för körning i lössnö. Northbike har fordon i både Umeå och Sundsvall. Kontakta därför gärna alltid en säljare innan du besöker butiken för att säkerställa i vilken av butikerna som fordonet finns. Vi hjälper dig med finansiering! Vi byter in alla typer av fordon. We have defended freedom since 1965. Dream it live it. (QIB259 )

Typ Snöskoter
Mätarställning 0
Årsmodell 2019
Drivmedel Bensin
Växellåda Automatisk
Stad Sundsvall
Färg Svart

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.