Garmin Zumo 590 LM GPS Expand

Garmin Zumo 590 LM GPS

Lynx Lynx

BRP-860201556

Ny

Garmin Zumo 590 LM är konstruerad specifikt för montering på snöskoterns eller motorcykelns styre.

Mer detaljer

Finns i lager

10 690 kr

inkl.

Med många praktiska funktioner för ökad säkerhet och körkomfort. Skärmen är på hela 5" (12,7 cm), är lätt att avläsa även i direkt solljus och kan hanteras med påtagna handskar. Den kan dessutom vridas för användning antingen stående eller liggande. Planera intressanta rundturer baserade på tid, avstånd eller plats. Snabb visning av vägar och karta, och intuitiv destinationssökning. Anslut GPS:en till headset eller mobiltelefon via Bluetooth™. Du kan ansluta enheten till headset eller smarttelefon och ringa samtal, ta emot röstanvisningar eller lyssna på väderradar- och trafikinformation via Smartphone Link-appen. Garmin Real Directions™ vägleder dig via landmärken och trafikljus istället för svårlästa gatunamn. Navigeringsverktygen Curvy Roads och Skip Waypoint gör körningen ännu roligare.

Huvudkategori Snöskoter

Skriv din recension

Batteri

Tehokkaampi (30A) akku XU-malleihin.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.