Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
SPOT Gen3 – Satelliten GPS Expand

SPOT Gen3 – Satelliten GPS

Lynx Lynx

BRP-619590281

Ny

Med SPOT Gen3:s anpassade spårningsfunktioner får du nya, spännande möjligheter.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

2 390,00 kr

inkl.

När dina äventyr tar dig utanför mobiltäckningsområdet kan du via ett knapptryck på SPOT Gen3 meddela familj och vänner att du är OK; det går också att skicka nödmeddelanden med din GPS-position. Komplettera din samling med oumbärlig utrustning med den här tåliga enheten i fickstorlek så att du kan kommunicera oavsett var du befinner dig. Endast med SPOT Gen3 är spårning rörelseaktiverad oavsett vald spårningsnivå (Basic, Unlimited eller Extreme). Via en vibrationskänslig sensor skickar SPOT spårningsuppdateringar när du är i rörelse, och inaktiveras när du stannar upp.
Huvudkategori Snöskoter

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.