Kampanjpris! Online endast Lindstrands Zack Handske Expand

Lindstrands Zack Handske

Halvarssons Halvarssons

Ny

Jofama

Zack från svenska Jofama är en tunn och skön storsäljare. Perfekt sommarhandske i mjuk getnappa. Lägre skaft vilket ger en skön känsla.

Mer detaljer

I lager!

549,00 kr

inkl.

749,00 kr inkl.

-200,00 kr

Jofama zack

 

GETNAPPA
 

MC FIT 

Nyutvecklad teknologi Maximum Comfort FIT technology. Den patenterade teknologin bygger på att fodret, membran och ytterhölje laminerats ihop. Maximum Comfort ger en smidigare handske, med bättre känsla som resultat. Tidigare har svårigheten vid tillverkning av handskar varit att fästa funktionsmembranet och ytterhöljet och samtidigt få ett vattentätt skydd, som inte slits eller spricker. Men Maximum Comfort FIT technology gör att fodret, membranet och yttermaterialet håller sig tätt sammanfogade. Teknologin används även i handskar utan membran, då fodret kan fästas i yttermaterialet för en smidigare handske.

DRYWAY® FUNKTIONSMEMBRAN

Teknologin bakom Dryway®, Dryway+® och alla andra typer av funktionsmembran bygger på skillnader i temperatur och fuktighet på in- och utsidan av membranet. Värmen och fuktighetsgraden på insidan gör att vattenånga tränger ut och fukt utifrån stannar på rätt sida plagget. Men tänk på, att i omvända situationer när det är varmare på utsidan än inuti plagget, blir också funktionen den omvända och vattenånga tränger in genom membranet. Vilket exempelvis kan hända om du har handtags- eller sadelvärmare.

REGLERBAR RUNT HANDLED OCH KRAGE

Säsong Sommar
Användningsområde MC
Stil Touring
Passar Herr
Material Skinn
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.