Kampanjpris! Lindstrands Qurizo Herrjacka Svart/silver Expand

Lindstrands Qurizo Herrjacka Svart/silver

Lindstrands Lindstrands

Ny

Qurizo är en påkostad offroadjacka med hög kvalité från svenska Lindstrands.  En jacka en många möjligheter!

Mer detaljer

Finns i lager

2 248 kr

inkl.

4 495 kr inkl.

-50%

Önskar du en jacka med unika justeringsmöjligheter och som är anpassad för alla olika klimat och temperaturer för dina äventyr på hojen i sommar? Då är denna jacka något för dig! 

Qurizo jackan från det svenska märket Lindstrand har skapat denna högkvalitativa textura herrjacka till dig som vill ha textil med stretch, urtagbart kviltat västfoder för användning från vår till sen höst med reglerbara CE-godkända skydd. (Halvarssons CE-godkända ryggskydd med level 2 finns att komplettera om man önskar ett ryggskydd direkt i jackan.)

Självklart finns det HI-ART förstärkning och DRYWAY+ funktionsmembran som lovar ett bra skydd för fall mot backen och väta samt sammankopplinsbar dragkedja på insidan av jackan för byxorna. Bra att veta är att denna jacka har enormt goda ventilations möjligheter. 

Vi på Northbike har hjälpt många körskollärare att hitta rätt utrustning och Qurizon i både herr och dam har varit en stor favorit länge. Så går du tankarna på att investera dig i ett nytt ställ för längre turer i alla dess väder så kan vi på Northbike varmt rekommendera denna. 

Passande byxa finner du här: https://www.northbike.se/byxor-meny/lindstrands-q-pants-herrbyxa-svartsilver.html?search_query=Q-PANTS&results=39Finns i flera färger. 
Har ni en fundering? 
Tveka inte på att höra av er till oss, vi finns här för er.

Säsong Sommar, Mellansäsong
Användningsområde MC
Stil Touring, Sport, Offroad
Passar Herr
Material Textil
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.