Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
BMW Allround Stövlar GTX Expand

BMW Allround Stövlar GTX

BMW BMW

Ny

BMW

Grymma åretrunt stövlar till ett kanonpris! Dessa BMW Allround stövlar är CE -godkända och skyddar fötterna utmärkt, både från stötar och väta. Stövlarna är gjorda av en kombination av läder och Cordura som tillsammans med ett Gore -Tex -membran garanterar 100% vattentäthet. Passar de flesta, även de med lite bredare fötter. 

Mer detaljer

Finns i lager

2 195,00 kr

inkl.

bmw allround

Säkerhet

* Läder ca. 1,8 mm tjock plus Cordura ®

* Reflekterande material på hälen för att öka synligheten

* Ankel förstärkt med gjuten plast och skum

* Häl och tå förstärkt

Funktioner

* GORE-TEX ®-membranet: vattentät och "andas" ut överskotts värme* Dragkedja på insidan

* Kardborre för justering av passform

* Urtagbar innersula

* Bränsle och olje avvisande gummi sula

Säsong Sommar, Mellansäsong, Vinter
Användningsområde MC
Stil Touring
Material Skinn

Inom motorcyklar tillhör BMW de ledande och har bland annat varit vanliga hos den svenska motorcykelpolisen. Man tillverkar såväl glidare som terrängmotorcyklar, deltar bland annat i Paris-Dakar-rallyt.Motorcyklarna tillverkades tidigare i både München och Berlin men sedan 1969 är Berlin ensam tillverkningsort. Den första BMW-motorcykeln tillverkades 1923 och MC-delen var från början ett substitut för den förbjudna flygmotortillverkningen. De stora framgångarna man fick med den första modellen BMW R32 föranledde en fortsättning. BMW fick snart framgångar på racingbanorna med sina motorcyklar. BMW hade redan på sin första modell det som märket blivit känt för – kardandriften. 1991 tillverkades den miljonte motorcykeln från BMW.


BMWs webbplats>>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.