Kampanjpris! BMW byxa ralley herr grå/grå Expand

BMW byxa rallye herr 2017

BMW BMW

Ny

Finns i lager

4 590 kr

inkl.

6 120 kr inkl.

-25%

Är du enduro-ryttare? Då är denna byxa vad du behöver, vi garanterar dig den utrustning du behöver och som du kan lita på. Oavsett vilket väder du överraskas av!

Med matrialet ProTechWool som är en nyhet med en blandning av wool och polyamide för oslagbar funktionalitet och carbon insats för slitstyrka hittar du i dessa byxor från BMW. 

Det finns förstärkningar vid utsatta områden för bästa tänkbara säkerhet. Även Kevlar stretch insats för den perfekta kombinationen av säkerhet och komfort. Otroligt bra justeringsmöjligheter med NP2 skydd över knä och höfter ( Level 2) för att kunna skräddarsy sig efter just din passform! 

Byxan Ralley har vatten- och vindtätt innerfoder med BMW Climate-membran som är urtagningsbart, man har också satsat på att ge grymma ventilationsmöjligheter för körning i härligt sommarväder och reflexer för att du ska synas.

Ihop kopplingsbar dragkedja som vi rekommenderar att matcha med BMW's ralley jacket men går givetvis att ha med andra BMW-modeller också. 

Användningsområde MC
Material Textil
Stad Sundsvall
Färg Blå, Grå

Skriv din recension

BMW HJÄLM GS KOLFIBER ONE WORLD

Inom motorcyklar tillhör BMW de ledande och har bland annat varit vanliga hos den svenska motorcykelpolisen. Man tillverkar såväl glidare som terrängmotorcyklar, deltar bland annat i Paris-Dakar-rallyt.Motorcyklarna tillverkades tidigare i både München och Berlin men sedan 1969 är Berlin ensam tillverkningsort. Den första BMW-motorcykeln tillverkades 1923 och MC-delen var från början ett substitut för den förbjudna flygmotortillverkningen. De stora framgångarna man fick med den första modellen BMW R32 föranledde en fortsättning. BMW fick snart framgångar på racingbanorna med sina motorcyklar. BMW hade redan på sin första modell det som märket blivit känt för – kardandriften. 1991 tillverkades den miljonte motorcykeln från BMW.


BMWs webbplats>>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.