Rea! Ny BMW Motorcycle Pants GS DRY Expand

BMW Motorcycle Pants GS DRY

BMW BMW

Ny

BMW PaceDry Adventure 2021 Motorcykelbyxor är efterföljaren till GS Dry-kollektionen, full av förbättringar och nyheter.

Mer detaljer

4 295,00 kr

inkl.

5 185,00 kr inkl.

-890,00 krÄr du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

BMW PaceDry Adventure 2021 Motorcykelbyxor har ett sportigt utseende och design och bär BMW-logotypen på låret. För optimal komfort finns stretchinsatser för rörelse och kardborreband i midjan för justering. Byxorna är utrustade med två vattentäta fickor på vanliga platser. När det gäller vattentäthet är alla byxor vattentåliga, samtidigt som de bibehåller optimal ventilation, möjliggjort av den mycket andningsbara Z-Line-konstruktionen i samband med BMW Climate Membrane för maximal luftcirkulation. På säkerhetssidan har BMW valt NP3-skydd på höfter och knän. En nyhet ligger i beläggningen: en pansrad PU-förstärkning appliceras på de mest exponerade områdena vid fall. För ett bättre utseende och fullt skydd finns BMW PaceDry Adventure 2021-setet, du kan bära dessa byxor med BMW PaceDry Adventure 2021 Motorcykeljacka och 2021 BMW PaceDry GTX Motorcykelhandskar. Höjdpunkterna: Användning: Enduro under hela säsongen Kön kvinna Vattentät Optimal ventilation: blixtlås, BMW klimatmembran, Z-Line-konstruktion, 3D-avstånd Flera vattentäta fickor Sträckinsatser Säkerhet: pansrade PU-förstärkningar, NP3- och NP Pro-skydd, reflekterande remsor CORDURA 500D och polyamid exteriör 100% polyesterinredning Tvätta vid 30 ° för känsliga tyger

SäsongSommar
TypMc-övrigt
AnvändningsområdeMC
StilSport, Street, Touring
HuvudkategoriMotorcykel
MaterialTextil

Skriv din recension

BMW Motorcycle Pants GS DRY

BMW Motorcycle Pants GS DRY

BMW PaceDry Adventure 2021 Motorcykelbyxor är efterföljaren till GS Dry-kollektionen, full av förbättringar och nyheter.

Inom motorcyklar tillhör BMW de ledande och har bland annat varit vanliga hos den svenska motorcykelpolisen. Man tillverkar såväl glidare som terrängmotorcyklar, deltar bland annat i Paris-Dakar-rallyt.Motorcyklarna tillverkades tidigare i både München och Berlin men sedan 1969 är Berlin ensam tillverkningsort. Den första BMW-motorcykeln tillverkades 1923 och MC-delen var från början ett substitut för den förbjudna flygmotortillverkningen. De stora framgångarna man fick med den första modellen BMW R32 föranledde en fortsättning. BMW fick snart framgångar på racingbanorna med sina motorcyklar. BMW hade redan på sin första modell det som märket blivit känt för – kardandriften. 1991 tillverkades den miljonte motorcykeln från BMW.


BMWs webbplats>>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.