Rea! BMW PaceDry Adventure Jacka dam mörkblå Expand

BMW PaceDry Adventure Jacka dam mörkblå

BMW BMW

Ny

BMWs snygga jacka för damer med massvis av finesser.

Mer detaljer

4 995,00 kr

inkl.

6 220,00 kr inkl.

-1 225,00 krÄr du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

BMW PaceDry Adventure Jacka dam mörkblå

Har du högre krav på dina MC-kläder när du gör längre utflyktet på hojen och det med all rätt för här kommer nu PaceDry Adventure jackan som är mycket skön att ha på sig. Jackan är dessutom vattentät, men den andas samtidigt tack vare yttermaterialet av CORDURA 500D. Materialet är en blandning mellan CORDURA 500D och polyamid. Jackan är i Z-liner-konstruktion med BMW Climate Membran vilket gör att den är vind- och vattentätt och de innovativa ventilationsdragkedjorna ger dig dessutom bättre luftcirkulation. På utsatta ställen på överkroppen har man förstärkt med ett raserat PU-skikt med partiklar av keramik och du kan ta ut dina NP3-skydd i jackan för axlarna och armbågarna. I jackan har du även ett långt NP-Pro-ryggskydd. För att ge dig en bättre komfort och öka komforten har man sytt in elastiska isättningar. Jackan kan lätt justeras vid ärmarna, midjan och linningen tack vare kardborreknäppningen. På ärmar och kragen finns det reflextryck för att du ska synas ute i trafiken. På framsidan gar du en ärm- och en bröstficka där. Över bröstet och ryggen har jackan vattentäta limmade dragkedjor för ventilation, när du vill öppna har du även membran där. Något lite extra på jackan är två påsydda vattentäta klaffickor.

Specifikationer:
Strechpartier på armarna
Reflextryck på ärmar och krage
Tredimensionell distansväv i ryggen för optimal luftcirkulation
Vattentät MC- och endurojacka
Yttermaterial: hållbar blandning mellan CORDURA 500D och polyamid

SäsongSommar, Mellansäsong
TypMc-övrigt
AnvändningsområdeMC
StilTouring, Sport, Street
HuvudkategoriMotorcykel
PassarDam
MaterialTextil

Skriv din recension

BMW PaceDry Adventure Jacka dam mörkblå

BMW PaceDry Adventure Jacka dam mörkblå

BMWs snygga jacka för damer med massvis av finesser.

Inom motorcyklar tillhör BMW de ledande och har bland annat varit vanliga hos den svenska motorcykelpolisen. Man tillverkar såväl glidare som terrängmotorcyklar, deltar bland annat i Paris-Dakar-rallyt.Motorcyklarna tillverkades tidigare i både München och Berlin men sedan 1969 är Berlin ensam tillverkningsort. Den första BMW-motorcykeln tillverkades 1923 och MC-delen var från början ett substitut för den förbjudna flygmotortillverkningen. De stora framgångarna man fick med den första modellen BMW R32 föranledde en fortsättning. BMW fick snart framgångar på racingbanorna med sina motorcyklar. BMW hade redan på sin första modell det som märket blivit känt för – kardandriften. 1991 tillverkades den miljonte motorcykeln från BMW.


BMWs webbplats>>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.