BMW Ryggsäck Function 4 Expand

BMW Ryggsäck Function 4

BMW BMW

BMW-76758551827

Ny

Ryggsäcken Function är en högklassig funktionell motorcykelryggsäck med plats för upp till 30 liter. Ryggsäcken har fått ny design och hjälmfacket är numer flexibelt. Bärhandtaget gör ryggsäcken smidig att bära likt en resväska. 

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

1 520,00 kr

inkl.

Huvudfacket är vattentätt och rymmer ett laptop-fack och kan också utökas i undre delen för att få plats med en hjälm. Ryggdynan är ergonomiskt utformad för hög bärkomfort samtidigt som ryggen ventileras, perfekt för långa turer. Ryggsäckens fyra extra fastsättningsremmar gör ryggsäcken unik eftersom den enkelt kan sättas fast på motorcykeln. 

Inom motorcyklar tillhör BMW de ledande och har bland annat varit vanliga hos den svenska motorcykelpolisen. Man tillverkar såväl glidare som terrängmotorcyklar, deltar bland annat i Paris-Dakar-rallyt.Motorcyklarna tillverkades tidigare i både München och Berlin men sedan 1969 är Berlin ensam tillverkningsort. Den första BMW-motorcykeln tillverkades 1923 och MC-delen var från början ett substitut för den förbjudna flygmotortillverkningen. De stora framgångarna man fick med den första modellen BMW R32 föranledde en fortsättning. BMW fick snart framgångar på racingbanorna med sina motorcyklar. BMW hade redan på sin första modell det som märket blivit känt för – kardandriften. 1991 tillverkades den miljonte motorcykeln från BMW.


BMWs webbplats>>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.