Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Kampanjpris! Chrome Svart / Gul / Silver Expand

Chrome Svart / Gul / Silver

Lindstrands Lindstrands

Ny

Lindstrands

En högkvalitativ skinnjacka från svenska lindstrands. Smart jacka med många bra funktioner som underlättar körandet. CE-godkända skydd. (Ryggskydd köpes separat). Kan kopplas samman med alla Lindstrands, Halvarssons & Jofamas byxor. 
 

Kampanjpris - Billigast på prisjakt!

Mer detaljer

Finns i lager

3 595,00 kr

inkl.

4 995,00 kr inkl.

-1 400,00 kr

LINDSTRANDS (Herr)

NÖTNAPPA / SPUNTEX

HI­-ART® förstärkning

Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

TRIPLE STITCH

Oavsett hur bra och säkra material vi än använder, så blir plagget aldrig starkare än dess sömmar. Brister de, så förlorar de fantastiska materialen med ens alla de förträffliga egenskaper som tusentals timmar av forskning och erfarenheter har varit med och skapat. Därför tar vi sömnaden på största tänkbara allvar.
Vi har länge arbetat med att ta fram och testa olika sätt att sy för att uppnå bästa resultat. Dillemmat är att om stygnen är för få, är det lätt att tråden går av vid belastning, och med för många stygn försvagas skinnet. Efter mängder av tester har vi hittat en teknik som ger maximal hållbarhet. Med en väl avvägd stygntäthet och tre sömmar på rätt avstånd från varandra, sys plaggen ihop med en grov och slitstark tråd. För att uppnå rätt utseende kan en eller två av sömmarna vara dolda

Reglerbara CE­-godkända skydd

Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

Kan kompletteras med något av Halvarssons CE­-godkända ryggskydd

Finns ficka i ryggen för att stoppa Secure L2 ryggskydd.

VENTILATIONER

Ventilerad frontslå

Sammankopplingsbar med byxa

Kompletteras bäst med Cornet men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson byxor via en dragkedja.

REGELBAR MIDJA

REFLEXER

Reflexer utsatt på synliga ställen över plagget.

Säsong Sommar
Användningsområde MC
Stil Touring
Passar Herr
Material Skinn
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.