Kampanjpris! Electra Dam Army Expand

Jofama Electra Dam Army

Halvarssons Halvarssons

Ny

HALVARSSONS

Halvarssons överlägset bästa textiljacka för damer! Riktigt snygg med många genomtänkta lösningar.

Mer detaljer

Finns i lager

2 747,50 kr

inkl.

5 495,00 kr inkl.

-50%Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

LINDSTRANDS ELECTRA

POLYTEX

HI­-ART® förstärkning

Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Dryway+® funktionsmembran, urtagbart

Dryway® och Dryway+® har i grunden samma egenskaper. Dryway+® är dock mer töjbart och bibehåller sin funktion även under extrema påfrestningar. Något som är extra viktigt på exempelvis knän och i baken. Teknologin bakom Dryway®, Dryway+® och alla andra typer av funktionsmembran bygger på skillnader i temperatur och fuktighet på in- och utsidan av membranet. Värmen och fuktighetsgraden på insidan gör att vattenånga tränger ut och fukt utifrån stannar på rätt sida plagget. Men tänk på, att i omvända situationer när det är varmare på utsidan än inuti plagget, blir också funktionen den omvända och vattenånga tränger in genom membranet. Vilket exempelvis kan hända om du har handtags- eller sadelvärmare.

OUTLAST® TEMPERATURREGLERANDE URTAGBART FODER

Outlast® är ett högteknologiskt material som jämnar ut temperaturen i plagget.
Kallt blir varmt och varmt blir kallt. Det utvecklades ursprungligen för att skydda astronauter mot extrema temperaturskillnader. Men nu har det fått mängder av användningsområden som gör det bekvämt för oss i vårt dagliga liv.
Materialets egenskaper anpassar temperaturen runt kroppen till en behaglig nivå, även när de yttre förutsättningarna skiftar. Det låter som magi, men det finns naturligtvis en teknisk förklaring. Enkelt uttryckt så består fodret av miljontals mikroskopiska paraffinkapslar som absorberar, lagrar och fördelar värmen till partier där den är lägre. När plagget är varmt och temperaturen svänger och blir kallare, så hålls värmen i plagget uppe genom den lagrade värmen – och tvärt om. Temperaturskillnaderna jämnas ut och du behåller komforten och mår betydligt bättre.

Reglerbara CE­-godkända skydd

Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

Kan kompletteras med något av Halvarssons CE­-godkända ryggskydd

Finns ficka i ryggen för att stoppa Secure L2 ryggskydd.

VENTILATIONER

Sammankopplingsbar med byxa

Kompletteras bäst med Prince men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson byxor via en dragkedja.

Reglerbar jack­ och ärmvidd

Finns tryckknappar i armarna för att justera vidden, allt för bästa passform och slippa fladder som kan bli vid körning.

Reflexer

Reflexer utsatt på synliga ställen över plagget.

AVTAGBAR KRAGE OCH HV-VÄST

MaterialTextil

Skriv din recension

Jofama Electra Dam Army

Jofama Electra Dam Army

HALVARSSONS

Halvarssons överlägset bästa textiljacka för damer! Riktigt snygg med många genomtänkta lösningar.

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.