Kampanjpris! Kapell SPARK 2up Expand

Kapell SPARK 2up

Sea-Doo Sea-Doo

BRP-295100912

Ny

SPARK 2up (med justerbar styrhöjare, Bärbart BRP-ljudsystem och LinQ-tillbehör)

Mer detaljer

Finns i lager

1 995,00 kr

inkl.

2 890,00 kr inkl.

-895,00 krÄr du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Väderbeständigt transportkapell skyddar skotern under förvaring och transport. Tillverkat i kraftig UV-beständig och Solution Dye-infärgad polyester. Gulmarkerade isättningspunkter. Blixtlåsförsedda öppningar för enkel åtkomst till förtöjningsbyglar. Blixtlåsförsedd öppning för LinQ-tillbehör på bakre däck med kapellet på plats. Mjukt inlägg skyddar panelerna mot repor. Områden där större slitage förekommer är förstärkta med dubbla lager. Patenterat ventilationssystem för trailertransport. Sidohakar som håller kapellet på plats under trailertransport. Blixtlåsförsedd öppning för enkel åtkomst till handskfack, främre förvaring och bränslepåfyllning. Blixtlåsförsedd öppning tillåter användning av fästremmar för att säkra vattenskotern med kapell på trailern.

Tillägsinfo

Passar med:
  • Märke:
  • Modell:
  • Årsmodell:
  • Sea-Doo
    • Spark
      2014 - 2020

Skriv din recension

Kapell SPARK 2up

Kapell SPARK 2up

SPARK 2up (med justerbar styrhöjare, Bärbart BRP-ljudsystem och LinQ-tillbehör)

INNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Ända sedan J.-A. Bombardier grundade företaget år 1942 har vårt namn förknippats med kvalitet och kreativitet. Hans pionjärsanda är ett arv som har hjälpt oss att växa och utforska nya områden. Idag håller mer än 6000 människor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien denna anda vid liv genom våra fritidsmaskiner och produkter.


Sea-Doo tillverkas i USA och säljs över hela världen.


 


Detaljer gör skillnad. Innovativ design och teknik gör Sea-Doo vattenskotrar unika. Från utseende och design till körupplevelse och funktionalitet – detaljer gör verkligen skillnad.


 


Din fritid är värdefull. Det är därför våra vattenskotrar är ergonomiskt utformade och utrustade med flertalet detaljer för bättre komfort. Detta så att du kan njuta av varje sekund som spenderas på vattnet.


 


Sea-Doo webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.