Kampanjpris! Zeta Pants Dam Expand

Lindstrands Zeta Pants Dambyxor

Lindstrands Lindstrands

Ny

Snygg byxa i svart med riktigt bra passform och fina detaljer.

PS: Hängslen följer med byxorna!

Mer detaljer

Finns i lager

1 977 kr

inkl.

3 295 kr inkl.

-40%Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Byxan är tillverkad i texdura.

HI­-ART® förstärkningDet har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Dryway+® funktionsmembran, urtagbartDryway® och Dryway+® har i grunden samma egenskaper. Dryway+® är dock mer töjbart och bibehåller sin funktion även under extrema påfrestningar. Något som är extra viktigt på exempelvis knän och i baken. Teknologin bakom Dryway®, Dryway+® och alla andra typer av funktionsmembran bygger på skillnader i temperatur och fuktighet på in- och utsidan av membranet. Värmen och fuktighetsgraden på insidan gör att vattenånga tränger ut och fukt utifrån stannar på rätt sida plagget. Men tänk på, att i omvända situationer när det är varmare på utsidan än inuti plagget, blir också funktionen den omvända och vattenånga tränger in genom membranet. Vilket exempelvis kan hända om du har handtags- eller sadelvärmare.

Reglerbara CE­-godkända skyddKnäskydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt! Knä och höftskydd sitter i och är naturligtvis CE godkända.

Byxan har två ventilationsöppningar på sidan av benen.

Sammankopplingsbar med jackaKompletteras bäst med Qurizo men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson jackor via en dragkedja. Dragkedjan är främst till för säkerhet, att om man går omkull ska jackan och byxan vara ett. Men även ur en praktisk synvinkel, ingen glipa där det blir drag.

Justeringar Reglerbar midje och benvidd för bästa passform och slippa fladder som kan bli vid körning.

Foder Urtagbart kviltat foder till knäna som gör att byxan passar dom flesta dagarna, ta ur fodret under sommaren och sätt i det vår och höst. 

Reflexer som gör dig synligare i mörker.

Skinnförstärkt i baken och insida ben.

Avtagbara hängslen.

SäsongSommar, Mellansäsong
AnvändningsområdeMC
StilTouring, Custom, Sport, Street
HuvudkategoriMotorcykel
PassarDam
MaterialTextil

Skriv din recension

BMW HAT RIDE

HAT RIDE

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.