Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Lynx Junior Sweatshirt Expand

Lynx Junior Sweatshirt

Lynx Lynx

Ny

Finns i lager

690,00 kr

inkl.

Soft and warm sweatshirt for midlayer and freetime use
Designed for use as a midlayer fleece. Preshaped sleeves, YKK zippers. Children’s sizes: 2, 4, 6, 8, 10, 12. Material: 60% cotton 40% polyester fleece.
Säsong Vinter, Sommar, Mellansäsong
Användningsområde Casual, Snöskoter
Passar Barn

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.