Kampanjpris! NOLAN N87 RAPID WHITE Expand

NOLAN N87 RAPID WHITE

Nolan

Ny

Kvalitetshjälm från Nolan med ett elegant och sportigt utseende.

En hjälm med många bra funktioner

Mer detaljer

Storleksguide
Storleksguide

Mät precis ovanför dina ögonbryn och ovanför dina öron runt den största delen av ditt huvud. Mät flera gånger och ta det största måttet. En hjälm i rätt storlek ska ge dig ett jämnt tryck över hela ditt huvud och över dina kinder. Var noga och mät flera gånger, tumma inte på din säkerhet!

HjälmstorlekXSSMLXL2XL
Centimeter53-54,955-56,957-58,959-60,961-62,963-64,9

1 999,00 kr

inkl.

2 999,00 kr inkl.

-1 000,00 krÄr du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Detta är Nolans topphjälm på helhjälmen.

Det kännetecknas av en sportig men elegant design, rik på tekniska funktioner och ett brett utbud av färger och grafik. Dess kompakta storlek (tack vare tillgängligheten av två yttre skalstorlekar), ultrabrett visir, innovativ lutningsfunktionell visirmekanism, VPS solskyddsmedel (som kan justeras till olika positioner), AirBooster Technology övre ventilationssystem, dubbelspaken Microlock2 retentionssystem med mikrometrisk justering, innovativ Clima Comfort inre stoppning (med mikroperforerade tyger) och inställd för N-Com kommunikationssystem gör N87 till en redan mycket uppskattad produkt bland de mest krävande motorcykelturisterna. Detta har bekräftats av segern - en av många - vid MCN AWARDS 2016 som "årets bästa produkt".

Funktioner:

Visir:

 • Ultra-Wide, tillverkad av Lexan, reptålig belagd

Solskydd UV 400:

 • mörk gentian, tillverkad av Lexan, reptålig belagd

Interiör:

 • avtagbar och tvättbar

Ventilation:

 • Airbooster-teknik

Stängning:

 • Microlock²-stängning för maximal säkerhet

Extra utrustning:

 • dubbelsidig hakspänne med enhandsmanövrering som minimerar risken för oavsiktlig öppning
 • hakstödslås för öppen körning (P / J dubbel homologering)

N-Com beredning:

 • B901 LR / B601 R / ESS / MCS III R

Vikt:

 • ca. 1550 g

Godkännande:

 • ECE 22-05

Teknologi:

ULTRAWIDE VISOR: Den stora ytan på S / R (Scratch Resistant) visiret gör det möjligt att ha en bredare vy, även i sidled, vilket ökar den aktiva säkerheten kraftigt. Den innovativa visirmekanismen med lutningsfunktion (patentsökt) möjliggör en större utsträckning av området som täcks av Pinlock® och minskar risken för att visiret öppnas / stängs oavsiktligt samt infiltrationer.

PINLOCK® FOG-RESISTANT INNER VISOR: Tack vare det patenterade justeringssystemet kan sträckan av Pinlock® inre visir justeras, verkande från visirets utsida, utan att det behövs avlägsnas. Full Silicone Border (FSB), antagen under licens från Pinlock®, möjliggör först och främst en ökning av storleken på luftkammaren mellan hjälmens yttre och inre, vilket minskar risken för imma ytterligare; för det andra minskar risken för repor i visiret.

VPS SUNSCREEN: Gjuten av LEXANTM *, den är S / R (reptålig) och F / R (dimma resistent) behandlad och erbjuder UV-skydd upp till 400 nanometer. Den kan enkelt tas bort för underhåll och rengöring och är helt justerbar. * LEXANTM är ett varumärke för SABIC

VENTILATIONSSYSTEM + AIRBOOSTER-TEKNIK: Det exklusiva övre systemet ”AirBooster Technology” säkerställer optimal ventilation där förarens huvud kräver mest: luften sugs ut från det övre luftintaget och tvingas in i de mest kritiska områdena, vilket undviker spridning, för att garantera maximal komfort också i extrema körförhållanden.

MICROLOCK2 (patenterad): Dubbelspärrhållande system med mikrometrisk justering. Detta system består av en termoplastisk ergonomisk öppningsspak och av en andra spindel med tandad och hållbar aluminium. Den tandade spaken frigör den mikrometriska remsan, så hakremmen kan endast vara öppen med en mycket bred rotation av öppningsspaken. Denna enhet minimerar risken för oavsiktlig öppning av kvarhållningssystemet.

CLIMA COMFORT INNER COMFORT PADDING: Nyutformad , den inre stoppningen är gjord med mikroperforerat tyg med dubbla densiteter. I kombination med "AirBooster Technology" övre ventilationssystem fördelar det luft i den övre delen av förarens huvud. Vindskyddets form ökar hjälmens bärbarhet och skyddar mot irriterande luftinfiltrationer i hakområdet.

CHEEK PADS: För att underlätta tvätten ytterligare är kindkuddarna utrustade med utvidgat skuminlägg som kan tas ut från tygöverdraget.

MÖTT FODRING FÖR DE INRE CHEEKPADSEN I POLYSTYREN: Hjälmen har ett innovativt gjutet foder för de inre kindkuddarna i polystyren som möjliggör en mer exakt montering av tygets inre kindkuddar. Detta foder, som ger produkten en kvalitetsfinish, ger också höljet för hörlurarna till N-Com-kommunikationssystemet.

ÖGONKLÄDER ADAPTIVT: Detta system har utformats för att vara bekvämt för glasögonbärare. På ett snabbt och enkelt sätt möjliggör det ett utrymme i kindkuddarna för glasögonen. Det är vändbart, så kindkuddarna kan återställas till den ursprungliga konfigurationen.

N-COM-KOMPATIBILITET: B901 LR-serien - B601 R-serien - ESS - MCS III R-serien

Innehåll:

 • 1 Nolan N87 Emblema N-Com-hjälm
 • 1 Pinlock visir (FSB 4L)
SäsongVinter, Sommar, Mellansäsong
AnvändningsområdeMC
HuvudkategoriMotorcykel
PassarDam, Herr

Skriv din recension

NOLAN N87 RAPID WHITE

NOLAN N87 RAPID WHITE

Kvalitetshjälm från Nolan med ett elegant och sportigt utseende.

En hjälm med många bra funktioner

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.