Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Online endast HJC Hjälm R-PHA ST Reflex Expand

HJC Hjälm R-PHA ST Reflex

HJC HJC

Ny

HJC

HJC RPHA ST är konstruerad med avancerad PIM teknik, en blandning av carbonfiber, glasfiber och aramid samt organiska fiber vilket resulterar i en enastående stark och lättviktad hjälm. Med ett integrerat solvisir är denna hjälm perfekt för dig som vill få en säker sporthjälm med många funktioner och bra komfort. 

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

Storleksguide
Storleksguide

Mät precis ovanför dina ögonbryn och ovanför dina öron runt den största delen av ditt huvud. Mät flera gånger och ta det största måttet. En hjälm i rätt storlek ska ge dig ett jämnt tryck över hela ditt huvud och över dina kinder. Var noga och mät flera gånger, tumma inte på din säkerhet!

Hjälmstorlek2XSXSSMLXL2XL3XL
Centimeter 52-53,9 54-54,9 55-59,9 57-57,9 58-59,9 60-61,9 62-63,9 64-65,9

4 095,00 kr

inkl.

HJC RPHA ST

Denna hjälm är tillverkad i lättviktsmaterial "kompositer" allt för att minimera vikten. För att ytterligare hålla nere vikten tillverkas den med tre olika skalstorlekar XS-S, M-L, XL-2XL. Integrerat solvisir, Pinlockvisir inkluderat, D-ringspänne, Urtagbar inredning. Mycket god ventialtion. Den perfekta hjälmen för sport, sport touring, touring.

FUNKTIONER:

* Avancerad PIM (Premium Integrated Matrix)  teknik.

* Tillverkad för att absorberar smällar 

* Anti repskyddad. 

 
Användningsområde MC
Stil Sport
Hjälmmaterial Plast
Färg Svart
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.