Rukka Charikla Dam Svart Expand

Rukka Charikla Dam Svart

Rukka Rukka

Ny

Rukka passar dig som sätter kvalité högt.
Otroligt fuktionella kläder med Goretex för optimal komfort vid regn, slitstarka matrial för säkerhet och livslängd. Förpackat i en tidslös snygg förpackning.

Mer detaljer

Finns i lager

3 998 kr

inkl.

Jackan ser bra ut och är av hösta kvalité både funktionsmatrial och säkerhet. Jackan har en snygg damskärning. Rukkas huvudmaterial är det riv- och slittåliga Cordura 500.  Axlar, armbågar och underarmar är skyddade av de mycket bekväma Rukka D3O protectors, certifierade enligt de senaste CE standarder. D3O innebär att skydden upplevs "mjuka" men vid kraftig smäll så absorberar de kraften och blir "hårda". Denna teknik har börjat användas de senaste åren och används idag mycket i branschen.

Goretexet som är ett z-liner, löst hängande membran skyddar mot regn och väta.
Att membranet hänger löst innebär att yttertyget, corduran och goretex membranet inte är sammansvetsat utan hänger med en luftspalt emellan. Det gör plagget smidigt att bära. Samt att det inte blir lika varmt som ett laminerat plagg (laminerat betyder att corduran och goretex membranet är ihop limmat, för optimal vattenavstötningsförmåga vid tuffa förhållanden).
Det innebär också att plagget kan upplevas bli blött utanpå då de utsatts för regn, men vattnet tränger inte in i plagget utan stannar vid membranet, så du håller dig alltid torr innuti.
Ett z-liner plagg är alltid billigare än ett laminerat plagg och de båda varianterna har sina för och nackdelar beroende på behov hos föraren.

Jackan har ihopkopplingsbar dragkedja i midjan som matchar rukkas alla byxor.
Dragkedjan är främst till för säkerhet, att om man går omkull ska jackan och byxan vara ett. Men även ur en praktisk synvinkel, ingen glipa där det blir drag.

Jackan har avtagbara flouriserande stycken på armarna. Tas enkelt av med en dragkedja.

Justerbar med tryckknappar ovan och under armbåge för optimal passform.

Dragkedja i sidorna för att kunna göra jackan något vidare då man sitter ner, ökad komfort.

Reflekterande matrial i loggorna på rygg och axel.

Rukka erbjuder 5 års garanti på sina plagg, och naturligtvis innefattar det inte slitage. Men en fantastisk garanti som ingen annan leverantör i branschen står upp för. Kvittot måste uppvisas vid ev garanti, kontakta oss på Northbike hjälper vi dig vid ev frågor.

Säsong Sommar, Mellansäsong
Användningsområde MC
Stil Touring, Custom
Huvudkategori Motorcykel
Passar Dam
Material Textil
Färg Svart, Gul

Skriv din recension

RUKKAS THUND-R BYXA

NYHET 2019!

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.