Rukka Cosmic Röd herrjacka Expand

Rukka Cosmic Röd herrjacka

Rukka Rukka

Ny

För dig med höga krav i dåliga väder!
Gore-tex laminatet ger jackan bästa tänkbara förutsättningar mot väta i kombination med hög säkerthet.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

8 448,00 kr

inkl.

För dig med höga krav på MC stället! Rukka vågar verkligen stå för att sina grejer är grymt bra med tanke på sina 5 års garanti!

Jennie, Northbike

Rukka Cosmic - Den nya Gore-Tex treskiktslaminat jackan.

MATERIAL

Den nya Rukka jackan Cosmic kombinerar fördelarna med Armacor och Cordura laminat med enduro-lämplig utrustning och sportigt offroad-utseende. Perfekt väderskydd, eftersom den är laminerad med Gore-Tex membran som "andas" ut överskottsvärme och fukt

SKYDD

Möjlighet att komplettera med skydd. För mer säkerhet finns dom mest bekväma D30 Air skydden med ett högt stötskydd för leder och rygg vid kollisionsögonblicket. Rukka D30 Air lem skydden uppfyller kraven i CE Norm prEN 1621-1 och det centrala ryggskyddet kraven i prEN 1621-2.

FICKOR

Många, delvis vattentäta fickor.

JUSTERINGAR

Rukka erbjuder gott om utrymme och en perfekt passform med breddjusteringar.

VENTILATION

Vattentäta ventilationer med blixtlås på bröst och rygg ger kylning under varma dagar och när temperaturen sjunker är jackan också Outlast utrustad med avtagbar innerväst.

ÖVRIGA FUNKTIONER

Perfekt väder- och vind skydd för halsen med en löstagbar krage av elastisk treskiktslaminat. Mjuk neopren i kragen. Löstagbar Outlast jacka med värmereglering. Ventilationsöppningar för varma dagar, dragkedja framtill på båda axlarna och bak. Bredd justering på övre och nedre armen. Justerbar midja. Jacka och byxa kan kopplas samman via dragkedja. Fyra ytterfickor, två vattentäta innerfickor, inklusive mobilficka.

Säsong Sommar, Mellansäsong
Användningsområde MC
Stil Touring, Custom
Huvudkategori Motorcykel
Passar Herr
Material Textil
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.