Zoya Vit Dam Expand

Zoya Vit Dam

Lindstrands Lindstrands

Ny

LINDSTRANDS

Zoya är en snygg damjacka från svenska Lindstrands i vitt med en ny smart funktion med mesh i dragkedjan för skön ventialtion varma dagar. Säker, hållbar och funktionsrik jacka till ett bra pris. 

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

3 295,00 kr

inkl.

Nyhet för tjejerna 2015! Snygg och lättare jacka att ha på sig varma dagar då du lätt öppnar ytter dragkedjan och kan få in svalkande vinddrag.

Carolina, Northbike

Texdura

HI­-ART® förstärkning

Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Dryway+® funktionsmembran, urtagbart

Dryway® och Dryway+® har i grunden samma egenskaper. Dryway+® är dock mer töjbart och bibehåller sin funktion även under extrema påfrestningar. Något som är extra viktigt på exempelvis knän och i baken. Teknologin bakom Dryway®, Dryway+® och alla andra typer av funktionsmembran bygger på skillnader i temperatur och fuktighet på in- och utsidan av membranet. Värmen och fuktighetsgraden på insidan gör att vattenånga tränger ut och fukt utifrån stannar på rätt sida plagget. Men tänk på, att i omvända situationer när det är varmare på utsidan än inuti plagget, blir också funktionen den omvända och vattenånga tränger in genom membranet. Vilket exempelvis kan hända om du har handtags- eller sadelvärmare.

Reglerbara CE­-godkända skydd

Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

 

Kan kompletteras med något av Halvarssons CE­-godkända ryggskydd

Finns ficka i ryggen för att stoppa Secure L2 ryggskydd.

 

Sammankopplingsbar med byxa

Kompletteras bäst med Zeta-pants men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson byxor via en dragkedja.

 

Reglerbar jack­ och ärmvidd

Finns tryckknappar i armarna för att justera vidden, allt för bästa passform och slippa fladder som kan bli vid körning.

 

Ventilationer

Löstagbar ventilerad huva och front. Möjlighet att öppna ytter dragkedjan för att få bra ventilation.

 

Reflexer

Reflexer utsatt på synliga ställen över plagget.

 

Material Textil
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.