Kampanjpris! 310 Herr Expand

310 Herr

Halvarssons Halvarssons

Ny

Svenska Halvarssons tog fram denna jacka i syfte av att ge åkarna en riktigt snygg skinnjacka, så snygg att du med stolthet ska kunna bära den till vardags med. 

Mer detaljer

Slut i lager –produkten har utgått.

2 197,50 kr

inkl.

4 395,00 kr inkl.

-50%Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Svenska Halvarssons tog fram denna jacka i syfte av att ge åkarna en riktigt snygg skinnjacka, så snygg att du med stolthet ska kunna bära den till vardags med! 

Du kan enkelt justera CE- godkända armbåge och axelskydden som finns efter önskemål så att passformen blir perfekt för just dig. Du kan sedan komplettera med ett ryggskydd med något av Halvarssons CE-godkända ryggskydd eller secure level 2 som du enkelt kan fästa i en ficka i ryggen. Smidigt va?

Vi på Northbike tycker jackan går bäst ihop med ett par Jeans från Lindstrands men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson byxor via en dragkedja också! 

Med sina triple stitch har man länge arbetat med att ta fram och testa olika sätt att sy för att uppnå bästa resultat. Dilemmat är att om stygnen är för få, är det lätt att tråden går av vid belastning, och med för många stygn försvagas skinnet. Efter mängder av tester har man nu hittat en teknik som ger maximal hållbarhet. Med en väl avvägd stygntäthet och tre sömmar på rätt avstånd från varandra, sys plaggen ihop med en grov och slitstark tråd. För att uppnå rätt utseende kan en eller två av sömmarna vara dolda.

Givetvis har denna jacka HI-ART® som är en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

Har du någon fundering? 
Tveka inte att höra av er till oss, vi finns här för er.

SäsongSommar
AnvändningsområdeMC
StilStreet
PassarHerr
MaterialSkinn

Skriv din recension

310 Herr

310 Herr

Svenska Halvarssons tog fram denna jacka i syfte av att ge åkarna en riktigt snygg skinnjacka, så snygg att du med stolthet ska kunna bära den till vardags med. 

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.