Kampanjpris! Online endast Jacka Cougar Herr Expand

Lindstrands Cougar herrjacka

Lindstrands Lindstrands

Ny

Cougar från svenska Lindstrands är en snygg och stilren street/sport skinnjacka. 
Mattsvart nötnappaskinn med schyssta detaljer.

Mer detaljer

I lager!

2 595,00 kr

inkl.

4 195,00 kr inkl.

-1 600,00 kr

Tidlös jacka som faller många på läppen!
Passar såväl på sport, street eller cusomhojen.

Jennie, Northbike

Lindstrands cougar

Jackan är tillverkad i Nötnappa / canvas

HI­-ART® förstärkning
Det har hänt, det som inte får hända. Du klarade träffen mot marken, men du vet att det ändå bara är början. Höll du en hastighet på 110 km/h så tar det fem till sju sekunder innan du stannar. Vanliga kläder står i den hastigheten emot asfalten i bråkdelen av en sekund! HI-ART® är ett material som Jofama utvecklat själva och använder på utsatta partier i många av deras plagg. På det viset kan dom öka nötningsstyrkan med över 500% för textilier och över 200% för skinn – utan att kostnaderna för plaggen skjuter i höjden. HI-ART® har en bindning som liknar frotté. Genom att tråden vänds utåt i form av små öglor, kommer friktionen slita mot fibrernas kortändor. Det är som när du sågar i en träbit, det är betydligt svårare att såga i fibrernas riktning än att såga av dem från sidan. Så, om det som inte får hända ändå gör det, se till att ha HI-ART® i dina kläder.

TRIPLE STITCH
Oavsett hur bra och säkra material vi än använder, så blir plagget aldrig starkare än dess sömmar. Brister de, så förlorar de fantastiska materialen med ens alla de förträffliga egenskaper som tusentals timmar av forskning och erfarenheter har varit med och skapat. Därför tar vi sömnaden på största tänkbara allvar. Vi har länge arbetat med att ta fram och testa olika sätt att sy för att uppnå bästa resultat. Dillemmat är att om stygnen är för få, är det lätt att tråden går av vid belastning, och med för många stygn försvagas skinnet. Efter mängder av tester har vi hittat en teknik som ger maximal hållbarhet. Med en väl avvägd stygntäthet och tre sömmar på rätt avstånd från varandra, sys plaggen ihop med en grov och slitstark tråd. För att uppnå rätt utseende kan en eller två av sömmarna vara dolda.

Reglerbara CE­-godkända skydd
Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!
Axel och armbågesskydd sitter i och är natuligtvis CE godkända.
Finns ficka i ryggen för att stoppa Secure L2 ryggskydd.

Jackan har ventialtioner att använda vid behov.

Sammankopplingsbar med byxa
Kompletteras bäst med Cornet byxan men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson byxor via en dragkedja.

Reglerbar nertill över höften med hjälp av kardborre.

REFLEXER
Reflexer utsatta på synliga ställen över plagget.

 

Säsong Sommar, Mellansäsong
Användningsområde MC
Stil Sport, Street
Passar Herr
Material Skinn
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.