Kampanjpris! Denali Race Edition Jacka Expand

Lynx Denali Race Edition Jacka

Lynx Lynx

Ny

Det dynamiska och stilrena utseendet passar perfekt med designen på din Lynx Ravesnöskoter.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

2 626,50 kr

inkl.

3 090,00 kr inkl.

-15%

Dubbel vindslå. Justerbar främre krage. Vattentäta YKK-blixtlås. Ryggventilation. Armhålsventilation. Extra ledig konstruktion i rygg- och axelområdet ger bäst passform vid användning av kroppsskydd. Mudd av Lycra. Två sidofickor med fleecefoder. En bröstficka. En bröstficka under vindslån. I fickan finns en mikrofiberduk med elastisk snodd och clips att torka glasögonen på. Två inre bröstfickor. Den högra fickan är vattentät och imfri för mobiltelefoner osv. D-ring för nödstopp Orange säkerhetsfärg Snölås på bältet. Skalmaterial: Nylon. Membran: RPM Max. Teflonbehandlad. Foder/isolering: Nätfoder, ingen isolering. Storlekar: XS - 3XL

Säsong Vinter
Användningsområde ATV, Snöskoter
Stil Offroad
Passar Herr
Material Textil

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.