Kampanjpris! Ny Lynx packable Down Jacket Dam Expand

Lynx packable Down Jacket Dam

Lynx Lynx

Ny

Kan användas som en lätt jacka eller som ett extra lager under jackan.

Varm och skön.

Mer detaljer

Finns i lager

876,00 kr

inkl.

2 190,00 kr inkl.

-60%Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Foder: 50 % Primaloft, 50 % vattenresistent dun. Dunfodrad, vilket gör att jackan kräver minimalt utrymme i packningen. Vattenresistent dun. Microfleece i armhålor för temperaturanpassning. Passar till Stamina- eller Quantum-jackor. Storlekar: XS - 3XL

SäsongVinter
AnvändningsområdeATV, Snöskoter
StilOffroad
PassarHerr
MaterialTextil

Skriv din recension

Lynx packable Down Jacket Dam

Lynx packable Down Jacket Dam

Kan användas som en lätt jacka eller som ett extra lager under jackan.

Varm och skön.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.