Kampanjpris! Warm-up Jacka Expand

Lynx Warm-up Jacka

Lynx Lynx

652020

Ny

Jacka med lös passform att bära för uppvärmning eller i smörjgropen.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

2 031,50 kr

inkl.

2 390,00 kr inkl.

-15%

Racinginspirerade Lynx-detaljer och sponsorlogotyper. Nylonyta med Thermal Loft-isolering. Kritiska sömmar tejpade. YKK-blixtlås. Fleecekrage. Stor, justerbar huva. Generösa handvärmarfickor. En storlek
Säsong Vinter
Användningsområde ATV, Snöskoter
Stil Offroad
Passar Herr
Material Textil

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.