Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Rukka Cosmic herrjacka Expand

Rukka Cosmic herrjacka

Rukka Rukka

Ny

För dig med höga krav i dåliga väder!
Gore-tex laminatet ger jackan bästa tänkbara förutsättningar mot väta i kombination med hög säkerthet.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

8 448,00 kr

inkl.

För dig med höga krav på MC stället! Rukka vågar verkligen stå för att sina grejer är grymt bra med tanke på sina 5 års garanti!

Jennie, Northbike

 

Rukka Cosmic - treskiktslaminatet i jackan ger den ett ovärderligt vapen mot väta.

MATERIAL
Den nya Rukka jackan Cosmic kombinerar fördelarna med Armacor och Cordura laminat med enduro-lämplig utrustning och sportigt offroad-utseende. Perfekt väderskydd, eftersom den är laminerad med Gore-Tex membran som "andas" ut överskottsvärme och fukt. Laminerat innebär att corduran och goretex membranet är ihop limmat, för optimal vattenavstötningsförmåga vid tuffa förhållanden

SKYDD
Jackan har D3O skydd i axel och armbåge samt rygg. Rukkas D3O® Evo Range ventilerade skydd som uppfyller CE EN 1621-1 2012. Du kan kan läsa mer om skydden här. D3O innebär att skydden upplevs "mjuka" men vid kraftig smäll så absorberar de kraften och blir "hårda". Denna teknik har börjat användas de senaste åren och används idag mycket i branschen, dels för sin säkerhet men till största del för att de är ett bekvämt skydd.

FICKOR
Många, delvis vattentäta fickor.

JUSTERINGAR
Jackan erbjuder gott om utrymme och en perfekt passform med breddjusteringar.

VENTILATION
Vattentäta ventilationer med blixtlås på bröst och rygg ger kylning under varma dagar och när temperaturen sjunker är jackan också Outlast utrustad med avtagbar innerväst.

ÖVRIGA FUNKTIONER
Perfekt väder- och vind skydd för halsen med en löstagbar krage av elastisk treskiktslaminat. Mjuk neopren i kragen. Löstagbar Outlast jacka med värmereglering. Ventilationsöppningar för varma dagar, dragkedja framtill på båda axlarna och bak. Bredd justering på övre och nedre armen. Justerbar midja. Jacka och byxa kan kopplas samman via dragkedja. Fyra ytterfickor, två vattentäta innerfickor, inklusive mobilficka.

 

Rukka erbjuder fantastiska 5 års garanti på sina plagg, och naturligtvis innefattar det inte slitage. Men en fantastisk garanti som ingen annan leverantör i branschen står upp för. Kvittot måste uppvisas vid ev garanti, kontakta oss på Northbike hjälper vi dig vid ev frågor.

Säsong Sommar, Mellansäsong
Användningsområde MC
Stil Touring
Passar Herr
Material Textil
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.