Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Rea! Ymer Herrjacka Expand

Ymer Herrjacka

Jofama Jofama

Ny

Jofama

Jofamas skinnjacka Ymer rekommenderas varmt om du vill ha skinn men inte gillar att dra på regnställ för minsta skur. Snygg jacka med skinn och textil mix, gör jackan lättare, bekvämare och mycket mer praktisk än en ren skinnjacka.

Mer detaljer

Finns i lager

2 247,50 kr

inkl.

4 495,00 kr inkl.

-50%

Jofama Ymer (herr)

GETNAPPA/POLY CANVAS

TRIPLE STITCH

Dryway+® funktionsmembran, urtagbart

Dryway® och Dryway+® har i grunden samma egenskaper. Dryway+® är dock mer töjbart och bibehåller sin funktion även under extrema påfrestningar. Något som är extra viktigt på exempelvis knän och i baken. Teknologin bakom Dryway®, Dryway+® och alla andra typer av funktionsmembran bygger på skillnader i temperatur och fuktighet på in- och utsidan av membranet. Värmen och fuktighetsgraden på insidan gör att vattenånga tränger ut och fukt utifrån stannar på rätt sida plagget. Men tänk på, att i omvända situationer när det är varmare på utsidan än inuti plagget, blir också funktionen den omvända och vattenånga tränger in genom membranet. Vilket exempelvis kan hända om du har handtags- eller sadelvärmare.

Reglerbara CE­-godkända skydd

Skydden kan du justera efter önskemål så att passformen för dig blir perfekt!

Kan kompletteras med något av Halvarssons CE­-godkända ryggskydd

Finns ficka i ryggen för att stoppa Secure L2 ryggskydd.

Sammankopplingsbar med byxa

Kompletteras bäst med byxan Frej men går självklart att koppla samman med samtliga av Jofama/Lindstrands/Halvarsson byxor via en dragkedja.

Reglerbar jack­ och ärmvidd

Finns tryckknappar i armarna för att justera vidden, allt för bästa passform och slippa fladder som kan bli vid körning.

Säsong Sommar
Användningsområde MC
Stil Street
Passar Herr
Material Skinn
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.