Rea! LinQ-FÖRVARINGSBOX Expand

CAN-AM LinQ-FÖRVARINGSBOX

1 Review(s)
Can-am Can-am

BRP-715004923

Ny

Perfekta förvaringsboxen till din fyrhjuling för äventyr som kräver packning

Rymmer 86L

(rymmer två hjälmar)

Mer detaljer

Finns i lager

2 449,00 kr

inkl.

3 690,00 kr inkl.

-1 241,00 krÄr du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

LinQ-monterad för enkel installation och borttagning. Låsbar och vattenavstötande. Installeras utan ändring av fordonet. Håller lasten säkert på plats under körning. Komfortkuddar. LinQ-bas (715002350) krävs för Outlander L och Outlander L MAX.

Passar G2L & G2 chassi.

SäsongSommar, Mellansäsong
AnvändningsområdeATV
StadUmeå, Sundsvall
Betyg 
2021-07-22

Suverän o praktisk

Nu får vi med allt vi behöver ut på tur. oavsett om vi ska plocka bär, hugga ved eller bara nöjesåka. Rekommenderas varmt!

  Skriv din recension! !

  Skriv din recension

  CAN-AM LinQ-FÖRVARINGSBOX

  CAN-AM LinQ-FÖRVARINGSBOX

  Perfekta förvaringsboxen till din fyrhjuling för äventyr som kräver packning

  Rymmer 86L

  (rymmer två hjälmar)

  NNOVATIONER LEVERERAR PASSION


   


  Olika förare har olika behov baserade på hur och var de tycker om att köra – och vad de vill använda sin ATV till. Därför utvecklar BRP specialdesignade paket för olika behov. Från premiumpaket som XT, XT-P och LTD till sportinspirerade paket som X xc (cross country), X mr (mud-riding) och X mx (motocross). BRP erbjuder fler paket än någon annan ATV-tillverkare. Det ger kunden mer prestanda direkt ur lådan och mindre behov av att investera i dyra tillbehör!


   


  BRP. bygger alla Can-Am. ATV och side-by-side-fordon (SSV) på samma beståndsdelar: branschledande prestanda, precisionsutvecklade köregenskaper och förarfokuserad design. Så titta närmare på startfältet. Hitta din modell. Välj paket. Lägg till tillbehör. Oavsett om du väljer en standardmodell, eller fastnar för en fullt utrustad maskin, kan du lita på att du får den kvalitet och prestanda som gör fordon från Can-Am legendariska.


   


  Njut av känslan att köra i det fria. Tre gånger om. Med sina karakteristiska tre hjul utmärker sig Can-Am® Spyder® roadstern på vägen – både i fråga om utseende och prestanda. Oavsett om du ska till andra sidan stan eller andra änden av landet så kommer det att bli en helt ny upplevelse att susa fram längs vägen.


   


  Can-Am utvecklas i Canada där också bolaget har sitt säte och maskinerna säljs över hela världen. 


   


  Can-Am webbplats >>

  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.