Ortlieb "Adventure" räckesväska, 31 L Expand

Ortlieb "Adventure" räckesväska, 31 L

Lynx Lynx

BRP-619590241

Ny

Storlek M. Höjd 30 cm, längd 54 cm, diameter 27 cm. Vikt: 850 g.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

1 290,00 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Fullständigt vatten-, damm- och snötät väska. Stor horisontell rullförslutning med förstyvning. Kraftiga bärhandtag. Justerbar storlek med hjälp av kompressionsremmar på sidorna och spännremmar över rullförslutningen. Flera olika remöglor och fästpunkter. Tjock, stoppad, avtagbar axelrem. Stora 3M-reflexband med hög reflektionsförmåga på sidorna och på de stoppade bärhandtagen. Enkel rengöring.

HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Ortlieb "Adventure" räckesväska, 31 L

Ortlieb "Adventure" räckesväska, 31 L

Storlek M. Höjd 30 cm, längd 54 cm, diameter 27 cm. Vikt: 850 g.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.