Rokstraps STRAP IT™ Expand

Rokstraps STRAP IT™

Lynx Lynx

BRP-619590278

Ny

Perfekt vid transport av bagage av många olika former och storlekar 2 st

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

339 kr

inkl.

Justerbar och mångsidig. Kan enkelt anpassas till de flesta bagagetyper. Dra remmen runt bagaget och sätt fast ändarna. Klart! Kvalitetsmaterial och säkra öglor gör de här remmarna till några av de starkaste elastiska remmar som finns att tillgå. 45 kg draghållfasthet; 90 kg draghållfasthet med remmen dragen runt last. Justeringsmekanismen gör att du kan dra åt remmen riktigt hårt så att lasten inte rubbas ur sitt läge. Längd: 450–1 500 mm (justerbar).
Huvudkategori Snöskoter

Skriv din recension

Batteri

Tehokkaampi (30A) akku XU-malleihin.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.