Stor Touratech ZEGA Pro-packväska för lasträcke Expand

Stor Touratech ZEGA Pro-packväska för lasträcke

Lynx Lynx

BRP-860201330

Ny

Commander Touratech

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

10 290 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Hög tillverkningskvalitet. Lätt och stark. 70 liters volym. Tillverkad av 1,5 mm aluminium, håller tätt mot vatten och yrsnö. Lock och bottenplatta på ZEGA Pro-packväskan är svetsade för maximal styrka och hållbarhet, och bottenplatta och yttre skal är sammanfogade med högkvalitativa nitar. Högkvalitativa silikontätningar garanterar att innehållet får maximalt skydd.
HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Stor Touratech ZEGA Pro-packväska för lasträcke

Stor Touratech ZEGA Pro-packväska för lasträcke

Commander Touratech

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.